XV. ročník Zimní závod družstev, Uničov, 22.2.2014

22.02.2014 20:04

Nalanařila jsem poprvé na závody Marcelu Smolovou s Koffee a udělala jsem opravdu dobře! Tak šťastnou Marci jsem snad ještě neviděla  :-)

Soutěžilo se ve dvoučlenných družstvech a nastoupily jsme:

já s Bartem a Marci s Koffee

já s Berrym a Julka Bukovinská s Kairosem

a Dana Zemanová se svou rotvičkou a Julka s Amálkou

Parádní sestava! Pěkně jsme se v Uničově sešly :-)

Soutěžilo se ve třech kategoriích: podle ZZO bez speciálních cviků, ZVV1 a ZVV2 beze stop. My všechny jsme byly v kategorii ZZO. Posuzovala nás moc milá a spravedlivá paní rozhodčí, paní Iveta Skalická.

První proběhly poslušnosti ZVV1 a ZVV2 a po nich přišlo na řadu ZZO. Já s Barťou a Marci s Kofčou jsme šly na plac první. Barťu se mi podařilo poněkud uvařit už před nástupem na plac, neboť jsem si už několikrát myslela, že budeme nastupovat a ono stále ne a ne a výkon tomu potom odpovídal. Přivolání jakž takž, přibíhání k paničce pomalé,...  Kofča měla parádní, dále následovala chůze. Jak jsme se po prvním bloku pochodování dostali do pozice, že jsme byli čelem k divákům, Barťas začal nasávat. Nevím co. Jestli nějakou fenku nebo ta uzená žebra, ale byl na něho pohled... uf! Krk měl jak žirafa, nosem kroutil na všechny strany, no hrůza! Kofča se u začátku chůze trochu ztrácela, ale potom se chytla a chodila moc pěkně. Odložení za pochodu do lehu jsem dělala s Barťou a bylo moc pěkné, Koffee aportovala, parádně, dlouhodobé odložení hafani taky zvládli a měli jsme to za sebou  :-)

Já s Berrym a Julka s Kairosem jsme nastoupili jako pátí. Kluci šlapali jak hodinky, všechno moc pěkné, jen Kairos měl malinké zaváhání při přivolání. Skvělý výkon!!!

Posléze nastoupila znovu Julka, tentokrát s Aminou a tým tvořila s Danou a rotvičkou. Amina cvičila moc pěkně, jen s trochou zamotání se u chůze, Dana s hafanem měli chybiček trošku víc.

Výsledky byly nakonec úžasné! Povedlo se nám to!

1. místo: já + Berry a Julka + Kairos

2. místo: já + Bart a Marci + Koffee

a

7. místo: Julka + Amina a Dana + rotvajlerka

Gratuluju!!! A děkuju všem za parádně prožitý den! Bylo to prima!

 

foto a videa zde

 

 

 

 

Kontakt

Bordercollie-tovacov

Ing. Coufalíková Marcela
Zvolenov 588
Tovačov 751 01

(+420) 724 734 160